DENİZLİ / PAMUKKALE - Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Okulumuz Erasmus+ projesi kapsamında okul müdürümüz Mehmet ÖZSAN, Proje yürütücümüz sınıf öğetmeni Hatice URHAN ve sınıf öğretmenlerimizden Enver Pekköse, Çiğdem TOKGÖZ ve Renan KARAKOÇOĞLU Çekya'nın Prag şehrinde okul ziyaretleri gerçekleştirmiş, 2023-1-TR01-KA122-SCH-000120745 numaralı “Minik Ellerimiz Yeşilleniyor ve Birleşiyor “ isimli proje kapsamında işbaşı programına katılmışlardır. Bunun yanı sıra Prag'ın önemli tarihi ve mimari yapılarını, müze ve saraylarını ziyaret ederek, Prag'ın tarihi ve kültürü hakkında bilgi edinmişlerdir.

Mrt

eTwinning Okulu Başvurusunu yaptık.

Ağu

Başkanlığımızca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında 2023 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan “Minik Ellerimiz Yeşilleniyor ve Birleşiyor ” başlıklı proje teklifimiz içerik değerlendirmesi sonucunda 75 puan almıştır. Uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanlar tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dâhil edilmiş olup  kabul edilmiştir.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi aşağıdaki gibi uygulanacaktır.

Education Using Information Communication Technology

MY STORY, MY WORLD PROJESİ KAPSAMINDA 8.HAFTA YAZMA ETKİNLİĞİ