DENİZLİ / PAMUKKALE - Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu

Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu

Pelitlibağ Mah. 1111 Sok. No22 Pamukkale/DENİZLİ
Vizyon
Okulumuz her gün daha iyiye ulaşmak için kendinden emin adımlar atmayı kendine amaç edinen, her durumda en iyiyi arayan ve bunu uygulamaktan çekinmeyen, birbirine saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yaklaşan, personeline, öğrencisine ve velisine her daim eğitim fırsatları sunan, eğitimin en temel gereksinim olduğuna inanan bir irfan yuvasıdır.
Misyon
Biz Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu olarak, eğitim - öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline geliştirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapmaları gerekli temel becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.
2011 BOCCE PETANK ŞAMPİYONU
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Başlama Saati : 08.40 Bitiş Saati : 14.35
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuzun önünden TİYATRO minübüsleri geçmektedir. Belediye Otobüsü: 160 numara 3.Sanayi-Kayıhan hattı Fevzi Çakmak Bulvarı (Otogar-Antalya Anayol) üzerinden Cankurtaran minibüsleri geçmektedir.
Pamukkale İlçe Merkezi
Merkez Pelitlibağ Mah.
Proje Çalışmaları
--Farklılıklarımızla Bütünleşiyoruz ve Güçleniyoruz.KA122 --Minik Ellerimiz Yeşilleniyor ve Birleşiyor-KA122 --Education Using Information Communication Technology (eTwinning) --Water Conservation and Marine Litter(eTwinning) --MY STORY, MY WORLD (eTwinning)